Repareren witgoed machines en apparatuur

Als witgoedmonteur zijn wij gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van witgoed apparaten en -machines. Dat zijn grote huishoudelijke apparaten zoals afzuigkappen, fornuizen, koelkasten, ovens, vaatwassers, vriezers, wasdrogers, wasmachines.

 

Hoe wij witgoed repareren

U

Onderzoek

Als technicus diagnosticeren wij allereerst de storing van het defecte huishoudelijke apparaat. Voor ons is het belangrijk om op locatie van u te horen wat de klachten zijn. Bekijk hier de te verwachten kosten

Reparatie

Hierna zullen we, in overleg met u, beschadigde onderdelen repareren of vervangen. Soms adviseren we om het hele apparaat te vervangen. Uiteraard bent u niet verplicht om het apparaat door ons te laten repareren of vervangen. U bent wel verplicht om de onderzoekskosten te betalen.

Onderzoek

Hierna testen we de apparaten om ervoor te zorgen dat ze correct functioneren.

Advies

Ook voor advies over onderhoud en het juiste gebruik om de levensduur van de apparaten te verlengen kunt u bij ons terecht.

Belangrijke informatie

  • Voor ons is het belangrijk om op locatie van u te horen wat de klachten zijn. Daarom luisteren we eerst goed naar uw verhaal over uw ervaring met uw apparaat, vaak geeft dit voor ons meer duidelijkheid naar de mogelijke storing.
  • U bent niet verplicht om uw apparaat door ons te laten repareren.
  • U bent wel verplicht om de onderzoekskosten te betalen.
  • Wij geven 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie en onderdelen.
  • Om vlot te kunnen werken en zodoende de kosten voor u zo laag mogelijk te houden, raden wij u aan om eventuele spullen die op, naast of in uw apparaat staan op te ruimen.
  • Denk hierbij ook aan het kastje naast uw vaatwasser waar meestal de aansluitingen zitten van aan/afvoer water en elektra.
  • Ook bij reparatie aan uw wasmachine en droger is het voor de monteur gemakkelijk als u daar wat ruimte maakt zodat er vlot gewerkt kan worden.
  • Als uw apparaat niet te repareren is, of als u afziet van reparatie omdat u de kosten te hoog vindt, kunnen wij u een nieuwe machine leveren.

Witgoed vervangen

Wij hebben altijd een aantal vaatwassers, wasmachines en drogers op voorraad. Als een machine niet te repareren is kunnen wij u van dienst zijn door vlot een nieuwe te leveren. U krijgt bij ons € 25,- korting als u via ons een nieuw soortgelijk apparaat bestelt.

Foto: deze wasmachine en droger is onlangs door ons geleverd.

Wasmachine en droger geleverd door Witgoedplaza